• Pitkäaikainen lentomatka voi olla ruumiinne painajainen matalasta matkustamopaineesta johtuvan kuivan ympäristön ansiosta.     
  • Vaikka naispuolisille matkailijoille on tarjolla runsaasti tietoa, kaverit jäävät melko paljon pimeään, kun kyse on ihonhoito- ja ruokavalio-ohjeista.      
  • Staines valitsi huonoja käytäntöjä ja ratkaisuja neljään aiheeseen, juomaan aluksella vaatteisiin.

 

Selaa WORST faux pas: n pohjaan

Siellä on runsaasti artikkeleita ja blogikirjoituksia siitä, mitä tuodaan pitkälle lennolle, jos olet nainen - huiviista, meikkeihin, hiusten siteisiin.

Tämän seurauksena kaverit jäävät melko paljon pimeään, kun se tulee pitkiä lentoja, mikä voi olla painajainen kehollesi, jos et ole valmis.

Business Insider puhui British Airwaysin lentohenkilökunnalle Rob Stainesille selvittääkseen, mistä kaverit menevät pieleen ja miten heidän pitäisi parhaiten valmistautua lentomatkustajien koettelemuksiin ja ahdinkoon. Hänellä oli neljä pääteemaa, jotka koski kosteuttamista vaatteiden korjaamiseen.

1. Anna ihosi kuivua

Yksi suurimmista lentoliikenteen ongelmista on, kuinka paljon se kuivuu iholta. Tämä johtuu siitä, että lentokoneiden paineistetuissa hytissä oleva ilma on usein alle 20% kosteutta, joka on verrattavissa autiomaan, kun taas kosteus kotona on yleensä yli 30%, Maailman terveysjärjestön mukaan.

Staines korosti, että on tärkeää pitää ihosi aina kosteutettuna.
"Aina on hyvä kosteusvoide", hän sanoi. "Sen ei tarvitse olla kallis. Käytän Clinique for Meniä, koska se on kevyt, se on öljytön ja se on erittäin intensiivistä."

On parasta kosteuttaa ennen lentoa, sitten aloittaa uudelleen tarpeen mukaan ja sen jälkeen.

Staines suosittelee myös, että se ei välttämättä ole jokaisen miehen pesupussin katkottua.
"He ovat niin helppokäyttöisiä", hän sanoi. "He ovat aina todella pienissä paketeissa, joten ne sopivat hyvin nesteesi pussiin.
"Käytän Kiehlin kaktus kukka & tiibetiläinen ginsengin kosteuttava sumu, ja se vain tuntuu todella tuoreelta."
Kuinka kuiva iho on todella riippuvainen lentokoneesta, johon sinä olet, Staines lisäsi, sillä joillakin on erilaiset matkustamopaineet muille.

"Meillä on nykyaikaisempia lentokoneita laivastossamme, kuten Dreamliner, joka tekee sinusta tuntuu fantastiselta, kun pääset pois, koska matkustamon paineistus on alhaisempi ja niillä ei ole yhtä paljon kuivausvaikutusta ihoon.

 "Jotkut lentokoneet voivat vain kuivata sinut kokonaan."

 

2. Käytät vauvan pyyhkeitä

Lentokoneiden kuiva ilma laukaisee ihoillesi kierteisen tapahtumaketjun. Kuivumisen seurauksena iho voi tuottaa öljyä, jolloin ihosi tuntuu rasvaiselta ja mahdollisesti ihoilta.

Monet kaverit pyrkivät siis tuomaan vauvan pyyhkeet puhdistamaan kasvonsa aluksella tai jopa turvautumaan kasvojensa pesemiseen pienessä kylpyhuoneessa.

Vauvanpyyhkeet ovat kuitenkin usein niin lempeitä, että ne eivät anna kasvollesi kunnon puhtaana, ja niiden ohut, pehmeä rakenne tarkoittaa, että ne voivat usein tarttua tynkäsi ja jättää fluffin.

 "Käytän aina kasvopyyhkeitä, jotka on kohdistettu erityisesti miehille", Staines sanoi.
"Miesten taipumus liukua ihon yli paljon helpommin.
"Käytän Anthony Glycolic kasvopyyhkeitä, ja kuorintavat tekevät ihostasi niin paljon tuoreempaa."

 

3. Pukeudu lennolle

 

 

Kaupunkien liikemies puhuu älypuhelimen matkustaa sisällä lentokentällä. Rento nuori liikemies yllään puku takki. Komea miesmalli. Nuori mies, jolla on kännykkä lentoasemalla odottaessaan lennon purkamista, saa sinut näihin päiviin. 
Vaikka olet ehkä lukenut tuhat kertaa, että saat todennäköisesti parannuksen, kun käytät parasta pukeutumistasi, Staines sanoi, että asenteet muuttuvat.
"Luulen, että se oli todennäköisesti vuosia sitten", hän sanoi, "mutta nyt ihmiset ovat kiinnostuneempia mukavuudesta.
"Luulen, että monet tuotemerkit heräävät siihen, ja mielestäni lentoteollisuus herää myös siihen."

Staines lisää nopeasti, että mukavuuden ei tarvitse olla tyylin tai tyylikkyyden kustannuksella.
Hugo Bossilla on esimerkiksi Travel Line, jossa on hengittävät puvut ja paidat, jotka on suunniteltu erityisesti liikematkustajille.
Staines haluaa käyttää pari Adidas NMD -jalkineita, joissa on neulottu tekstiilialusta ja jotka on erittäin helppo liukua päälle ja pois.

"Pohja on pehmustettu myös," Staines sanoi, "joten he ovat todella mukavia, ja he ovat niin kevyitä, että ne vain taittuvat mitään.
"Koska he halailevat jalkaasi, he eivät anna mitään luonnosta. He ovat myös suuria, kun laskeudut, koska he soveltuvat mihin tahansa ympäristöön."
Staines tykkää yhdistää tennistensä Uniqlo-urheilupukuun, koska se on mukava, tyylikäs ja siinä on vetoketjut kaikille arvoesineilleen.


 4. Hyödynnä juomapalvelua

"Tarjoamme upeita viinejä", Staines sanoi, "mutta en yritä ylittää alkoholia. Se on vain todella kuivattu."

Vaikka se voi olla houkuttelevaa mennä suoraan herkulle (varsinkin jos se on ilmaista) juhlistaaksesi lomasi alkua, alkoholin nauttiminen ei kannata lentokoneessa.

 

Lentopalvelun juomapalvelu saattaa olla parempi ohittaa samppanja. Lucas Paluch Lean Traveller -oppaasta kertoi aiemmin INSIDER: lle: "Menetät lennon aikana paljon vettä elimistöstäsi johtuen kuivasta, ilmastoidusta ilmaa koneesta.

"Tutkijat osoittavat, että 10 tunnin lennon aikana menetät 1,6 - 2 litraa vettä - se on noin 4% vedestä kehossasi. Jos jätät juomaan tarpeeksi vettä, tunnet pian väsymyksen ja päänne alkaa särkyä. " Lisäksi alkoholilla voi olla enemmän vaikutusta sinuun ilmassa kuin kentällä.

"Kun kone on lentokoneessa, lentokoneen matkustamossa oleva ilmanpaine on alhaisempi kuin normaalisti", Dr. Clare Morrison, online-lääkäri MedExpress, kertoi HuffPost UK: lle.

"Tämä vähentynyt paine merkitsee sitä, että elimistö löytää hapen imeytymisen vaikeammaksi - tämä voi aiheuttaa kipua tai hypoksiaa. Toisin sanoen veren alhaisempi happipitoisuus merkitsee sitä, että saatat tuntua enemmän humalassa ilmassa kuin olisit päällä samaan määrään alkoholia. "
Alkoholin sijasta Staines suosittelee chia-siementen sekoittamista vesipulloon ja sen tuomisen alukseen.

"Chia siemenet ovat todella hyviä, koska he ovat täynnä Omega 3: ta", hän sanoi.
"He myös täyttävät sinut ja auttavat sinua imemään vettä enemmän. Koska heillä on omega 3, he ovat todella hyviä aivotoiminnallesi ja mielestäni todella auttaa, kun olet väsynyt."


5. Levitys

Samalla kun minulla on huomiota herättävät kaverit, ja lentokoneen faux-pas-aiheen osalta - ÄLÄ MANSPREAD

Jos teet niin, olet pahin henkilö

 

"Manpreading" tai ihmiskokous on se, että miehet istuvat julkisilla liikennevälineillä, joiden jalat ovat leveät toisistaan ja jotka kattavat siten useamman kuin yhden istuimen. Sekä tämä asenne että neologismin käyttö "manspreading" ovat aiheuttaneet Internet-kritiikkiä ja keskusteluja maailmanlaajuisesti